Udgivet i Blog

Kontorstole til modeentusiaster: 10 bud på stilfulde og funktionelle stole

Af Trenden.dk

Det handler både om god stil, komfort og det praktiske, når man skal vælge sig en ny kontorstol. Mange kontorstole kan komme til at se store og kluntede ud, og det ødelægger den gode stil i ens moderigtige hjem. Derfor er der mange som leder med lys og lygte efter en kontorstol, som både ser ordentlig ud og er behagelig at sidde i. 

Når man skal vælge en pæn kontorstol, så skal man altså gøre sig nogle overvejelser. I denne artikel har vi samlet 10 bud på stilfulde og funktionelle stole, som du kan have stående på dit kontor. Her har vi både fokus på det udseendemæssige, det praktiske og det moderigtige. 

1. MODE kontorstol

MODE kontorstolen er en simpel, stilfuld og funktionel stol, som samtidig støtter den ergonomiske siddestilling. Denne moderigtige stol er kendetegnet ved dens minimalistiske look med et højt og fleksibelt ryglæn, som giver dig den ultimative komfort. 

Denne moderigtige stol er justerbar både i højden, dybden og ved armlænene. Det vil sige du kan tilpasse stolen til din krop, så du kan sidde behageligt i mange timer.

2. Top kontorstolen

Top kontorstolen er en klassisk kontorstol i et stilrent design. Stolen er fremstillet i god kvalitet, den har masser af fede detaljer og et lækkert betræk i ægte læder. Stolen er udstyret med mange gode indstillingsmuligheder så du får den optimale komfort. Det minimalistiske sorte design passer perfekt ind på hvilket som helst kontor, uanset hvilken stil du kører derhjemme. Top kontorstolen er det sikre valg, og du kan aldrig gå galt i byen med et simpelt sort design.

3. Mesh kontorstolen

En kontorstol i mesh er lækker og behagelig at sidde i. Mesh er et åndbart og ventilerende materiale, som gør at din krop kan komme af med varme og fugt, når du sidder i den. Samtidig giver mesh god støtte til hele kroppen, fordi stoffet former sig efter ryggen og lænden. Mesh er også et pænt stof, og møbler i mesh er også virkelig in for tiden. En Mesh kontorstol er til den stilfulde person, som samtidig ikke vil spare komforten væk.

4. Ergohuman ergonomisk kontorstol

Ergonomiske kontorstole er et hit, fordi de giver kroppen den optimale støtte. Vi sidder generelt mere ned end vi plejer, fordi mange af os har kontorjobs. Derfor er vi blevet mere opmærksomme på at sidde ergonomisk korrekt, og dette kan den rigtige type stol hjælpe os til. Hvis du skal have en stol, som giver den optimale støtte, så skal du vælge Ergohuman ergonomisk kontorstol. Det er en unik stol i et unikt design med et ryglæn, som giver dig den bedste komfort. Samtidig er det en flot og anderledes stol til dig, som godt kan lide unikke møbler. 

5. Ultima modest

Ultima modest er nok en af de mest moderne stole på denne liste. Det er en rigtig flot og prægtig kontorstol, som både fås med eller uden armlæn. Designmæssigt er stolen klassisk formet med et bredt og blødt ryglæn med flotte detaljer på. Komfort er nøgleordet, når du vælger en Ultima modest kontorstol. Stolen tager hensyn til hele kroppen både ryg, lænd og nakke selv, hvis du skal sidde i den over længere tid.

6. Milano kontorstol

Milano kontorstolen er en ægte luksusstol til dig, som gerne vil sidde som en konge. Den er fremstillet i højt kvalitetsstof og er yderst komfortabel at sidde i. Stolen har et smalt og slankt design, men er utrolig holdbar. Stilen er enkel, men enormt flot, og derfor er det en af de store favoritter på kontorstolsmarkedet. Faktisk er stolen så populær, at det er en af de mest brugte kontorstole, som du kan se i både nationale og internationale film og serier.

7. Elfin kontorstol

Elfin kontorstolen har fokus på komfort og åndbarhed. Ryglænet er designet, så din krop temperaturreguleres, når du sidder ned. Samtidig forebygger den smerter i ryg og lænd, selv hvis du sidder i stolen over lang tid. Hvis du er en af dem, som ofte døjer med rygproblemer, så er Elfin kontorstolen lige sagen for dig. Stolens design er også helt unikt og spændende at se på. Hele stolen kan justeres både ved armlæn, ryggen eller ved sædet, så du kan indstille stolen til den absolut bedste arbejdsstilling. 

8. Okker Melbourne

Melbourne er en ægte luksusstol. Stolen kommer i flot lyst læder og stilrigtigt design. Melbourne stolen vægter siddekomfort frem for alt. Det er den perfekte stol til de lange dage på kontoret, men stolen er også perfekt til at læse eller se fjernsyn i. Du kan justere stolen, læne ryglænet tilbage og låse stolen i den ønskede position, så du kan få slappet ordentlig af. En anden fed detalje er, at stolen er ekstra stærk og kan holde helt op til 150 kg. 

9. Ergo-tron kontorstol

Har du ofte smerter i lænd eller ryg? Så skal du vælge en ergo-tron kontorstol. Kontorstolen er pæn, enkel og udstyret med masser af smarte funktioner. Her er der fokus på masser af tilpasningsmuligheder, som kan aflaste din krop. Det er en sikker vinder for alle kontorarbejderne, der har brug for en behagelig stol at sidde i i mange timer. Komforten og støtten i stolen er intet mindre end fantastisk, så selv på de lange arbejdsdage, så skal du ikke bekymre dig om at få ømme muskler. 

10. Pleasent kontorstol

Pleasent er en moderne designerstol i flotte farver til dig, som gerne vil give dit kontor lidt mere kant. Den mest populære model fås i med et flot orange ryglæn med smarte detaljer på. Siddekomforten er ikke sparet væk, og stolen har også masser af justeringsmuligheder. Stolen er velegnet til brug i op til 8 timer, så den er perfekt til en arbejdsdag på kontoret.

Find det du mangler på fashion-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 822.315 produkter fra mere end 552 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.426.716 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:10:40.

52
Kategorier
997
Produkttyper
822.315
Produkter
552
Forhandlere
1.426.716
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.