Udgivet i Blog

Her er 16 gode gaveideer til hende der går op i sit udseende

Af Trenden.dk

Skal du forkæle en ægte beauty-queen? Hvis du kender en, som virkelig går op i deres udseende, så er det oplagt at finde en gave, som kan bidrage til at holde hende ung og smuk. Der er mange fantastisk gode gaver at vælge imellem og i denne artikel får du 10 af de bedste ideer.

1. Det essentielle hudpleje

Hvis man går op i sit udseende, så ved man også, hvor vigtigt det er at gå op i sin hud. Ungdommelig, ren og glat hud er noget, som vi alle gerne vil opnå - og det kan man med den rette skincare! Forkæl hende med en flot gavekurv med alle de lækreste skincare produkter. Det kunne for eksempel være en ansigtsmaske, serum, fugtgivende creme eller rensemousse. Der findes masser af fantastiske produkter til alle hudtyper for eksempel i Matas eller på apoteket.

2. Kvalitetsmakeup

Der er stor forskel på billig makeup og kvalitetsmakeup. Makeup fra for eksempel Urban Decay, Clinique eller Nilens Jord er både skånsom over for huden, og så holder det sig flot selv efter mange timers brug. Hende som går op i sit udseende vil med garanti sætte pris på en makeupgave fra en af disse kvalitetsbrands.

3. Smykker

Smykker er damers bedste ven! Intet outfit er komplet uden et par smukke ringe eller en halskæde. En fantastisk gave til hende, som elsker at klæde sig flot, ville være et par flotte fingerringe, et armbånd, en halskæde eller øreringe. Igen er kvalitet nøgleordet, da ægte guld- eller sølvsmykker både ser flottere ud og holder i længere tid. Derudover er de også allergivenlige og efterlader ikke mærker på huden, selvom man går med dem dagen lang.

4. Tøj

Tøjgaver er naturligvis altid en god ide, hvis man skal glæde en, som går op i sit udseende. Kjoler, bukser, bluser eller jakker fra kvalitetsmærker er med garanti et hit. Dog er tøjgaver altid lidt en svær størrelse. Man skal først og fremmest kende personens størrelser, men også deres personlige stil. Det kan være svært at ramme 100% plet med en tøjgave, men hvis du kender personen godt, så kan du med sikkerhed finde et godt match. Som et alternativ kan du altid give et gavekort til en tøjbutik, som du ved, hun holder af.

5. Hårprodukter

Hvis man skal holde sig smuk fra top til tå, så skal håret naturligvis også holdes sundt. Der findes tonsvis af gode hårolier, hårmasker og andre luksuriøse sårbehandlinger, som giver håret volume og glans. Du kan eventuelt lave en lille goodiebag med mange forskellige hårprodukter, som hun kan prøve af.

6. Neglelak

Neglelak kan man aldrig få for meget af! Køb en flot kvalitetsneglelak (eller en god håndfuld) og glæd hende med lidt ekstra accessories til hendes smukke udseende. Der er ekstra bonuspoint, hvis du kan ramme plet med at finde hendes yndlingsfarve, som også matcher stilen i garderoben.

7. Bodylotion

Velplejet hud er en af de ting, som holder os unge og smukke. Huden skal plejes i ansigtet, men også på resten af kroppen. Hende, der går op i sit udseende, går med garanti også op i at holde sin hud smuk fra top til tå. Derfor er det en fantastisk god ide at forære hende en fugtgivende og velduftende bodylotion i gave. Du kan aldrig gå galt i byen med de klassiske striber fra Matas.

8. Parfume

Man skal både se godt ud, men selvfølgelig også dufte godt! En parfumegave er næsten altid et hit, dog skal du spore dig ind på, hvad for nogle dufte hun holder mest af. Det kan være du skal gå efter en frisk og naturlig parfume, en sødlig en af slagsen eller en kraftfuld og krydret parfume, som egner sig godt til festlige lejligheder.

9. Sko

Man kan aldrig få for mange sko! Sko kan elevere et hvert outfit og få en til at se endnu mere smart eller elegant ud. Hvis du kender personen godt nok, så er en skogave en super god ide. Selvfølgelig skal du kende hendes skostørrelse og stil, før du kaster dig ud i at lede efter støvler og sandaler. En skogave er lidt af et sats, hvis du ikke kender personen særlig godt.

10. Æteriske olier

Æteriske olier er noget, som folk for nylig er begyndt at få øjnene op for. Olierne kan smøres på huden, indtages sammen med vand eller bruges i en diffuser til at sprede en dejlig duft i hjemmet. Æteriske olier er også en vidunderlig gave til hende, som går op i wellness og sundhed.

11. Tasker

En kvinde kan næsten ikke få for mange tasker. På samme måde som et par flotte sko, så kan en taske elevere ethvert outfit. Køb hende en flot skuldertaske, en smart rygsæk eller måske en elegant rejsetaske til at have med på farten. Der findes både små feminine tasker eller mere sporty udgaver, så du kan vælge noget, som passer bedst til hendes behov og hendes stil. Hvis du er i tvivl kan du undersøge, hvad hun normalt går med til hverdag, og drage lidt inspiration derfra.

12. En spa dag

Hvis du ikke har lyst til at give en fysisk gave, men hellere vil glæde hende med en oplevelse, så er en spa dag det oplagte valg. Der er masser af forskellige spa oplevelser af vælge imellem i forskellige prisklasser. Det kunne for eksempel være en spa dag med vandterapi, ansigtsmassage eller en hudbehandling. En spa dag kan holde huden og kroppen ung og frisk, så det er med garanti noget for hende, som går op i sit udseende.

13. Et kursus i makeup

En anden god oplevelsesgave er et makeup-kursus, hvor en professionel makeupartist kan lære hende lidt om, hvordan man lægger en flot makeup. Makeupartister kan både undervise i, hvordan man lægger naturlig hverdagsmakeup eller en mere dramatisk festmakeup. Ofte følger der også en lækker goodiebag med, efter man har været til kursus. Hun vil med garanti værdsætte at få nogle gode tips og tricks med på vejen, som kan bidrage til hendes smukke udseende.

14. En tur til frisøren

Dette er den ideelle makeovergave til hende, som trænger til lidt forandring. Hvis man skal have farvet, klippet og stylet håret, så kan det snildt koste mange kroner. Derfor vil hun med garanti blive lykkelig for en betalt tur til frisøren, som kan gøre noget nyt og lækkert ved håret. Denne gave fungerer naturligvis bedst, hvis du allerede ved, at hun går og drømmer om en ny hårstil.

15. Tandblegning- og rensning

Et flot og hvidt tandpastasmil er den ægte wow-faktor! Smukke tænder er noget af det første, som man lægger mærke til, når man møder nye mennesker. Du vil med garanti glæde hende med en tandbehandling, som kan shine smilet op med rene og hvide tænder.

16. Fitness accessories

Et smukt udseende handler om at holde kroppen flot og sund både udvendigt og indvendigt. Hvis du ved at hun elsker træning og fitness, så er det oplagt at give en gave, som bidrager til det aktive liv. Forær hende noget fedt træningstøj, et fitnessur eller et par gode bluetooth høretelefoner, som kan gøre træningen ekstra luksuriøs.

Hvis du mangler mere inspiration, så kan du finde flere gaveideer på dingaveguide.dk.

Find det du mangler på fashion-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 822.315 produkter fra mere end 552 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.426.716 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:10:40.

52
Kategorier
997
Produkttyper
822.315
Produkter
552
Forhandlere
1.426.716
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.