Udgivet i Blog

Amerikanertrend i Danmark - alle vil have kontinentalsenge

Af Trenden.dk

I Danmark har vi for vane at tage en masse amerikanske trends og traditioner til os.

Det kan være inden for alle mulige grene. En af de sidste trends på stammen, som vi har taget til os her i Danmark er kontinentalsenge.

Kontinentalsengen er anderledes på den måde at den bygges op af tre lag. Nederst er selve box-madrassen.

Herefter kommer en madras og til sidst en topmadras. Vi bruger lang tid i vores seng i løbet i vores levetid, så det er vigtigt med en ordentlig seng. Kontinentalsengen er selvfølgelig ikke nødvendigvis den mest optimale seng for alle, men den vil gavne rigtig mange danskere særligt ældre og andre med problemer med rygsøjlen.

Uanset hvilken type seng du går efter, er det vigtigt at finde den helt rigtige. Se de mange forskellige kontinentalsenge her og læs med her for at blive inspireret til, hvordan du finder den bedste seng til dig

Find den bedste kontinentalseng

Det første du skal gøre, når du skal finde en ny seng, er at tænke på din egen krop. Vi er alle forskellige og du skal ikke nødvendigvis have den samme seng som naboen. Sengen skal opfylde kroppens individuelle fysiske krav. Det hele handler om komfort.

God komfort sikre en god nats søvn. Når du skal finde den bedste seng, kan du teste på fire parametre – fordeling af din kropsvægt på selve madrassen, sengens tilpasning til netop din soveposition, åndbarheden i sengen og til sidst holdbarheden på fjedrene. Fordelen ved kontinentalsenge er at de består af tre dele, hvor andre senge typisk kun består af to dele nemlig madras og topmadras.

Den nederste del af kontinentalsengen sikrer for det første en god højde på sengen. Dernæst sikre den nederste madras stabilitet og fleksibilitet. Madrassen i midten består ofte af en ganske almindelig madras. Den sidste del af sengen, topmadrassen, er den vigtige del i forhold til at tilpasse sengen netop dine behov.

Topmadrassen skal sikre dig den bedst mulige søvn

Det siger søvneksperterne

Søvn er noget af det vigtigste i livet. Hvis vi ikke sover godt, påvirker det mange aspekter af vores liv. Vi performer generelt dårligere på mange aspekter, hvilket i sidste ende giver en dårligere livskvalitet.

Det er alfa omega at få en god nattesøvn.

Alle eksperter er enige om, at en af de vigtigste nøgler til at få en god nattesøvn er at sove en den rigtige seng. Martin Jørgensen, som er søvnekspert og som også har en profil på ted.com, ved hvor mange danskere der lider af søvnproblemer.

Han er kiropraktor og sælger samtidig senge. Netop denne kombination giver ham en helt speciel viden om området. Han ved hvordan kroppen bliver påvirket af at sove i en forkert seng og han ved derfor også hvor vigtigt det er, at sove i en ordentlig seng. Han ved også, at mange danskere med rygproblemer kunne få en væsentlig bedre nattesøvn af at skifte deres traditionelle seng ud med en kontinentalseng. Denne amerikanske trend er kommet for at blive

Find det du mangler på fashion-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 821.068 produkter fra mere end 551 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.425.846 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:12:31.

52
Kategorier
1.004
Produkttyper
821.068
Produkter
551
Forhandlere
1.425.846
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.