Udgivet i Blog

5 stilede outfits til efteråret

Af Trenden.dk

Efteråret er den perfekte årstid til at eksperimentere med sin stil og prøve nye outfits.

Her er fem forslag til stilede efterårsoutfits, der både er varme, komfortable og moderne, samt et bonustip sidst i artiklen.

1. Denimkjole og støvler

En denimkjole er god om efteråret. Hav den på med et par tykke støvler eller måske cowboystøvler. Så ser det afslappet og stilet ud.

Vælg en mørk denimkjole, der går lige over knæene eller til midt på lårene. Lange denimkjoler kan også være smarte med det rigtige fit.

Hav kjolen på med en tyk striktrøje eller en varm sweatshirt ovenpå til kolde dage. Et godt tørklæde giver ekstra varme. Vælg en kjole, der er lidt for stor, så den ikke sidder for stramt – at være komfortabel er vigtigt.

Det behøver dog nødvendigvis ikke at være en denimkjole du styler til efteråret. Kjoler til alle lejligheder fungerer fint med dette outfit.

2. Nederdel, støvler og tyk trøje

Dette er praktisk og hyggeligt tøj til lidt kølige efterårsdage. Tag en varm nederdel på i uld og hav den gerne i en mørk farve eller med mønster. Så er du godt klædt på til kulden.

Der er også plads til lidt mørkere farver, bare der er en god balance mellem de forskellige dele af outfittet.

3. Lang kjole og en tyk jakke

Efteråret byder på blandet vejr og derfor kan det være nødvendigt med flere lag af tøj. Kombiner f.eks. en tynd bluse under strik og tilføj en jakke.

Stribede trøjer og jakker passer perfekt til efteråret. Jordfarver som brun, grøn og orange er smukke i efteråret og giver en god balance.

Skift sandalerne ud med nogle sneakers og sammensæt med blazere og denimjakker – det passer godt ind i efterårslooket, når vejret tillader det.

4. Nederdel, bluse og jakke

Dette er pænt og smart tøj til kontoret eller fine lejligheder. Vælg en klassisk farve til nederdelen som sort, marine blå eller rødbrun. Hav nederdelen på med en fin bluse med striber eller mønstrer.

Ovenpå kan en tyndere jakke se professionelt ud samtidig med, at det giver et moderne, casual look. Jakken gør blusen og nederdelen mere struktureret. Det ser feminint og seriøst ud på samme tid – om du skal til familiesammenkomst eller på date.

Tilføj høje sko eller loafers, så er outfittet komplet.

5. Sportswear

Joggingbukser og sportstøj er blevet højeste mode for tiden. Derfor er det oplagt at inkorporere det sporty look i dine efterårsoutfits. Joggingbukser eller sweatpants er ikke længere kun til træning, men bæres til daglig af både mænd og kvinder.

Om du skal ud på lange gåture med venner, eller måske en tur ud og handle, kan det være oplagt med noget praktisk sportstøj.

Bonustip: Genbrug tøj fra din garderobe

I følge DR er der flere danskere, der genbruger tøj til alle årets sæsoner. Selvom man har købt et stykke tøj til en specifik sæson, kan man stadigvæk nå langt med at være kreativ med sine outfits.

Prøv for eksempel at tage en kjole fra sommeren og parre den med støvler og en varm trøje. Eller tag cowboybukser fra vinteren og hav dem på med sandaler eller sneakers.

Ved at bruge det tøj, du allerede har, kan du skabe nye looks. Det er godt både for pengepungen og miljøet. Så udnyt dit tøj maksimalt ved at genbruge det på nye måder året rundt.

Find det du mangler på fashion-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 822.315 produkter fra mere end 552 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.426.716 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:10:40.

52
Kategorier
997
Produkttyper
822.315
Produkter
552
Forhandlere
1.426.716
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.